Brainstorm
plannen?

Video’s die blijven hangen

Famoz, de filmagency voor jouw organisatie

Je merk in beeld. Je mensen vastleggen. Laten zien wie je bent en waar je voor staat. Dat doen wij. Met films die harten veroveren en impact maken op het juiste moment. Famoz! Is jouw full-service film agency. Van complete brand films tot socialcontent of wervingsvideo’s — ons beeld raakt.

✓ Zet je bedrijf op de kaart ✓ Vertel je verhaal ✓ Verhoog je acquisitie ✓ Vind toptalent

Laat die uitdaging maar aan ons over

De kracht van video

Bij ons gaan creativiteit en strategie hand in hand. Met een ambitieuze mindset en een realistische kijk op productie, weten we van aanpakken. Zo zetten we de kracht van video om in kansen voor jou. Laat ons weten wat je nodig hebt:

● Een bedrijfsfilm die indruk maakt

● Een tv commercial die onthouden wordt

● Vacaturevideo’s voor meer talent

● Socialvideo’s met online impact

Via Vai

Via Vai

Via Vai Spanje

Via Vai Spanje

Muto E Bike

Muto E Bike

Kärcher

Kärcher

Praxis

Praxis

Hartman

Hartman

Adlår Castra

Adlår Castra

Bprocare

Bprocare

Dijkman

Dijkman

Stella

Stella

Alles in-house

Wat je aan ons hebt? Alles eigenlijk. Als het op video aankomt tenminste. We hebben namelijk alle specialisten in huis die een rol spelen in het bedenken, produceren, schieten, monteren en editen van jouw video’s. We zijn op elkaar ingespeeld en weten in razend tempo neer te zetten wat je van ons verwacht. Laat die uitdaging maar aan ons over. Famoz! Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan onze cases.

Samenwerkingen om trots op te zijn

We doen niets liever dan de ideeën van onze klanten tot leven brengen op het scherm. Dit doen we samen en altijd in overleg. Dat geeft het beste resultaat.

Zigzag
Daan van Woezink
Lees verder
“Famoz is onze go-to partner voor videocontent. Wij hebben inmiddels meerdere producties met ze gemaakt, van humoristische commercials tot inspirerende merkverhalen. De eindproducties zijn keer op keer boven verwachting. Er wordt hard gewerkt, maar veel gelachen waardoor ook pittige draaidagen voorbijvliegen. Daarnaast delen ze onze kijk op storytelling en reclame waardoor de samenwerking soepel verloopt; ze hebben vaak aan weinig woorden genoeg.”
Bprocare
Peter Bosch
Lees verder
“Nu al twee keer een geweldige ervaring met het team van Famoz! (bedrijfsfilm). Ontzettend professioneel, niet alleen qua techniek en filmskills, maar ook een hele menselijke, warme, vriendelijke omgang met de doelgroep (kwetsbare mensen, ouderen en gehandicapten) die we in beeld brachten. Zij werden echt op hun gemak gesteld door team Famoz!, en dat zie je terug op beeld! Ik raad iedereen aan om voor Famoz! te kiezen!”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb je zelf een idee voor een bedrijfsfilm? Of wil je meer weten over de kracht van video voor je marketingstrategie? We denken graag met je mee. Neem contact met ons op, dan vertellen we je meer!

our
customers