Brainstorm
plannen?

Ziengs

Wat krijg je als je Famoz in een fantastische stedelijke omgeving plaatst om de prachtige producten van Ziengs vast te leggen? Het resultaat is een tijdloze commercial waarin een perfecte balans tussen schoenen en modellen wordt gepresenteerd, met als doel de aandacht van de kijkers te grijpen.

Om dit doel te bereiken, hebben we een doordacht concept ontwikkeld. We hebben close-ups van de schoenen gemaakt en de modellen zo geregisseerd dat ze bepaalde bewegingen uitvoeren om de schoenen op hun best te presenteren.

Onze dynamische aanpak zorgt ervoor dat de schoenen echt in het oog springen.

Bovendien hebben we gebruikgemaakt van een splitscreen-techniek om de kijkers tegelijkertijd zowel de situatie als de schoenen te tonen, zonder dat dit afleidt van de algehele esthetiek. Op deze manier kunnen de kijkers genieten van de rustige sfeer van de omgeving en tegelijkertijd de prachtige schoenen bewonderen.

Met onze creatieve aanpak hebben we een visueel aantrekkelijke commercial gecreëerd die de hoogwaardige producten van Ziengs op de best mogelijke manier presenteert, en die de kijkers zal betoveren en inspireren.

Kick ass
campaign
nodig?

Ben jij klaar om een campagne te maken die bereikt, die een verhaal vertelt en die jouw bedrijf de aandacht geeft die hij nodig heeft? We denken graag met je mee, wij zijn ready!