Brainstorm
plannen?

Scapino

Scapino en Steve Madden hebben hun stijlen en doelgroepen samengevoegd, en wij hebben de eer gehad om deze unieke samenwerking strategisch te communiceren. Deze commerciële uitdaging ging verder dan alleen het creëren van een visueel aantrekkelijke video. Het draaide vooral om het doeltreffend overbrengen van de strategische waarde van deze samenwerking. We hebben nauw samengewerkt met de verschillende teams om te begrijpen wat ze wilden bereiken en welke boodschap ze wilden overbrengen.

Onze strategische aanpak omvatte zorgvuldig onderzoek naar beide merken en hun respectieve doelgroepen.

Vervolgens hebben we de juiste locaties en visuele elementen gekozen om de gedeelde waarden en stijlen van beide merken te benadrukken. Het resultaat was niet alleen een visueel aantrekkelijke video, maar ook een strategische communicatie die de unieke kenmerken van Scapino en de verfijnde stijl van Steve Madden presenteerde. Hiermee hebben we de interesse van verschillende doelgroepen weten te wekken en de relevantie van deze samenwerking benadrukt in de wereld van mode en schoeisel.

Kick ass
campaign
nodig?

Ben jij klaar om een campagne te maken die bereikt, die een verhaal vertelt en die jouw bedrijf de aandacht geeft die hij nodig heeft? We denken graag met je mee, wij zijn ready!