Brainstorm
plannen?

Praxis

Praxis en creatief agency ZigZag bundelden hun krachten voor een lokale social media campagne. Samen hebben we een boeiende en doelgerichte campagne gecreëerd om het lokale klantenbestand van Praxis in Apeldoorn en Ede te bereiken.

De campagne was een succes door het gebruik van boeiende inhoud, humoristische visuals en doelgerichte berichten, wat de betrokkenheid aanzienlijk vergrootte. De resultaten waren ontzettend positief, met een aanzienlijke toename van interactie en een versterkte band met bestaande klanten. De video combineerde entertainment en een duidelijke ‘Call to Action’ op een naadloze wijze. Praxis bood een oplossing voor een probleem, en dit werd duidelijk gecommuniceerd in de campagne.

"De video combineerde entertainment en duidelijke 'Call to Action' op een naadloze wijze".

De samenwerking met ZigZag was niet alleen verantwoordelijk voor het succes van de Praxis-campagne, maar heeft ook geleid tot een waardevol partnerschap.

Kick ass
campaign
nodig?

Ben jij klaar om een campagne te maken die bereikt, die een verhaal vertelt en die jouw bedrijf de aandacht geeft die hij nodig heeft? We denken graag met je mee, wij zijn ready!