Brainstorm
plannen?

Dijkman

Dijkman zocht echte vakmensen, en daar wilden wij mee helpen. Dus, zo zijn we van start gegaan met het bedenken van een toffe wervingsvideo. Eentje die niet alleen over werk gaat, maar ook alle vette voordelen van het werken bij Dijkman op een natuurlijke manier laat zien. We wilden dat de video direct herkenbaar zou zijn voor de doelgroep: Nederlandse werkers met hobby’s en families. Daarnaast wilden wij ook laten zien dat Dijkman echt met hun mensen meedenkt, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Ze begrijpen gewoon dat gezondheid en familie belangrijk zijn, en ze willen dat hun team dat ook voelt.

"Het succes van een video staat of valt met het begrijpen en aanspreken van je publiek."

Toen we eenmaal het idee hadden uitgewerkt, gingen we aan de slag. We hebben locaties gezocht die typisch Nederlands waren en een acteur gevonden die die gezellige man kon spelen. Op de filmdag hebben we de ochtendzon nagebootst en een volledige werkdag vastgelegd. We sluiten af met een van Dijkmans unique selling points: de gezelligheid. Zo hebben we een video gecreëerd waar zowel Dijkman als Famoz ontzettend trots op zijn.

Kick ass
campaign
nodig?

Ben jij klaar om een campagne te maken die bereikt, die een verhaal vertelt en die jouw bedrijf de aandacht geeft die hij nodig heeft? We denken graag met je mee, wij zijn ready!