Brainstorm
plannen?

Bprocare

Bprocare, een toonaangevende speler in de zorgsector, heeft ons benaderd voor diverse projecten. Onze aanpak is gericht op het nauwgezet afstemmen op de look en feel van de zorgsector om een gevoel op te wekken. Een warm verhaal met een schone en hygiënische uitstraling. Daarnaast hebben we goed gekeken naar de doelgroep en hoe we hen het beste kunnen raken, zonder het fundament van Bprocare kwijt te raken. Door deze elementen goed te analyseren en aan te passen, is de video een doorslaand succes geworden. Het was echt te gek om een rol te kunnen spelen in hun streven naar een positieve impact op de zorggemeenschap.

‘’Nu al twee keer een geweldige ervaring met het team van Famoz".

Ontzettend professioneel, niet alleen qua techniek en filmskills, maar ook een hele menselijke, warme, vriendelijke omgang met de doelgroep (kwetsbare mensen, ouderen en gehandicapten) die we in beeld brachten. Zij werden echt op hun gemak gesteld door team Famoz!, en dat zie je terug op beeld! Ik raad iedereen aan om voor Famoz! te kiezen!’’

Peter Bosch

Kick ass
campaign
nodig?

Ben jij klaar om een campagne te maken die bereikt, die een verhaal vertelt en die jouw bedrijf de aandacht geeft die hij nodig heeft? We denken graag met je mee, wij zijn ready!