Brainstorm
plannen?

Adlår Castra

Adlar Castra is een Nederlands Zweeds warmtepompbedrijf met een missie: de wereld stap voor stap zuiniger maken, huis voor huis. Ze klopten bij ons aan voor een coole brandingvideo, en zo begonnen wij met het vertellen van hun verhaal.

Adlar is vastbesloten om een impact te maken en het belang van duurzaamheid te benadrukken, zonder daarbij te overdrijven. Dus zijn we aan de slag gegaan met een gaaf concept. We hebben de video warm en gezellig gehouden, maar ook een vleugje stoere Zweedse vibes toegevoegd om hun merkidentiteit en de juiste sfeer te behouden.

“Perfectie kent geen grenzen - landen kunnen ons niet stoppen!”

Nadat al het voorbereidende werk was gedaan, zijn we met ons team, inclusief een toffe acteur, afgereisd naar Zweden om het verhaal op beeld vast te leggen. In slechts één dag hebben we dit verhaal tot leven gebracht, met de topkwaliteit waar onze klanten van ons gewend zijn.

Kick ass
campaign
nodig?

Ben jij klaar om een campagne te maken die bereikt, die een verhaal vertelt en die jouw bedrijf de aandacht geeft die hij nodig heeft? We denken graag met je mee, wij zijn ready!